DanmarkSverige

Netavent presenterer LOGiQ - marts 2017

En komplet serie af systemprodukter for VAV-løsninger. 

LOGiQ_large_400px


Da Netavent gik sammen med Svenske Klimatbyrån, var en af vores vigtigste mål at kompletterer hinanden.

Netavent, med en baggrund fra behovsstyrede VAV-løsninger og Klimatbyråen, med et bredt sortiment inden for luft og vandbårne produkter til ventilationsbranchen.

LOGIQ er en af flere resultater der er opstået igennem denne fusion, af tidligere gennemprøvede produkter fra Netavent og Klimatbyrån.

LOGiQ er en komplet serie kanalprodukter for regulering- og måling i VAV-systemer, designet for behovsstyrede luftmængder i energibesparende anlæg, f.eks skoler, butikker, kontorer og forretningslokaler.

LOGIQ er et skridt videre i retning mod systemintegration og et skridt op fra vores populære VAV-spjæld, BASiQ, der primært anvendes til stand-alone installationer og leveres som selvstændigt produkt.

LOGIQ er specielt udviklet for projekter, der kræver behovsstyret indeklima og for at tilvejebringe skræddersyede løsninger, hvor Netavent også kan levere installation og idriftsættelse via vores Enterprise afdeling.

LOGIQ afspejler Netavents helhedssyn og er samtidig en del af ControlAir, vores total løsning for behovsstyrede systemer og leveres konfigureret fra fabrikken. Det betyder, at automatisering er mulig både som del af ControlAir men at komponenterne også kan integreres i tredjeparts løsninger for overordnet kontrol, CTS/BMS, via Modbus.

LOGIQ leveres i cirkulær og rektangulær variant, se produktblad for information om størrelser og løsninger. 

Produktoversigt 

  • LOGIQ-F (Flow) for regulering af konstante eller variable luftmængde. 
  • LOGiQ-P (Pressure) for regulering af konstant tryk og samtidig måling af luftmængden. 
  • LOGiQ-S (Slave) for slave styring fra LOGIQ-F, -P, -FT eller -PT og samtidig måling af luftmængden. 
  • LOGiQ-FT  (Flow Transmission) beregnet til flowmåling og kan anvendes sammen med LOGIQ-S for regulering af luftmængden. 
  • LOGiQ-PT (Pressure Transmission) beregnet til at sammen med LOGiQ-S regulere konstante tryk og samtidig måling af luftmængden.

For mere information om LOGiQ kan du downloade produktbeskrivelse i PDF-format eller kontakt sælger. 

 
 

LØSNINGER FRA NETAVENT

Læs nærmere om vores fokusområder.

Få også et indgående kendskab til produkterne i vores sortiment.

 
Netavent A/S Hørkær 12B DK-2730 Herlev Telefon 44 98 13 00 CVR nr. 54 19 43 15
© Netavent A/S 2024