DanmarkSverige
Netavent - persondatapolitik

Netavent - persondatapolitik

Netavent A/S politik vedr. kunders og samarbejdspartneres persondata

 

Generelt om oplysninger:

  • I denne persondatapolitik kan du læse om, hvordan Netavent A/S behandler persondata. 
  • Persondata dækker enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Persondata omfatter oplysninger som fx kunders kontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik.


Hvilke persondata modtager Netavent A/S?

  • Netavent A/S registrerer data om dig som en nødvendig del af et kontraktforhold med dig, herunder ved salg til os eller ved køb af varer og ydelser hos os. 
  • Fra kunder og samarbejdspartnere anmoder vi om almindelige kontaktoplysninger samt evt. betalingsoplysninger og får ved køb og salg oplysning om købs/salgshistorik. 
  • Ønsker du ikke at Netavent A/S behandler dine persondata, kan det hindre køb af varer eller ydelser hos os.

 

Hvad bruges personoplysningerne til?

  • Netavent A/S bruger dine data til at gennemføre vores aftale med dig. 
  • Netavent A/S behandler udelukkende oplysninger om dig for at kunne opfylde vore forpligtelser overfor dig som kontraktpart.

 

Hvem videregiver Netavent A/S personoplysninger til?

  • De personoplysninger, du afgiver til Netavent A/S som led i en kontrakt, bruger vi til at gennemføre aftalen med dig, og videregiver ikke dine oplysninger, medmindre det er en del af aftalen med dig.  
  • Vores data opbevares og beskyttes i en netløsning, der er baseret i DK, og der forefindes en Databehandleraftale. 
  • Herudover videregives dine persondata ikke, og dine persondata sælges ikke til tredjemand.

 

Hvordan beskyttes dine data?

  • Netavent A/S er forpligtet til at sørge for beskyttelse af dine data. 
  • Netavent A/S træffer sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven. Heri ligger også, at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data, og at dine data slettes, når vi ikke længere har pligt til at opbevare de data og i øvrigt når de ikke længere er relevante, typisk fem år efter ophørt samarbejde eller efter sidste kontakt ved køb af varer eller services.

 

Dine rettigheder:

  • Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og få en kopi af dine data samt dataportabilitet, hvis det er relevant. 
  • Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller få dine oplysninger begrænset - eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem. 
  • Hvis du har spørgsmål til Netavent A/S's behandling af dine data eller ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til Netavent A/S per telefon, e-mail eller post. Kontaktoplysningerne fremgår på vores hjemmeside. 
  • Ønsker du efter henvendelse til Netavent A/S at klage over virksomhedens behandling af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

 

Lær os at kende 

Vil du vide mere om Netavent og vores fokusområder? Så hent vores profilbrochure:

Download profilbrochure

 
 

Ring til os

Vil du høre nærmere, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 44 98 13 00.

 
Netavent A/S Hørkær 12B DK-2730 Herlev Telefon 44 98 13 00 CVR nr. 54 19 43 15
© Netavent A/S 2018